Najnovšie recenzie zo sekcie Magnetky pre deti
- Kvalitné prevedenie, hračka je pekná aj vizuálne,žiadne chyby som nenašla
Zaujímavá hračka. Celkom zaujala.
Terč je skvel hračka nielen pre deti, ale aj dospelých. Určite ho vezmeme aj na chatu či výlet. Deti poctivo trénujú každý deň a pri hre sa naozaj dobre bavia (vlastne my všetci).
- Super na motoriku
- Pekne spravovanie
Veselé, drevené magnetky, výborný výrobok pre najmensich na ucenie a rozpoznávanie zvierat. Odporúcam.
Tento produkt nám dorazil, no hra nieje zábavou pre dcéru pretože gulicky ktoré fungujú na magnet a majú prechádzať cez oči chobotnice tak práve jedno oko je nepriechodné. Zrejme je slabý magnet.
Hra za 20€ sedí na poličke lebo vyvoláva skôr nervový záchvat než zábavu pre dieťa. Co sa týka reklamácie ešte sa mi nikto neozval. Písali sme a doložili sme aj foto. Stáva sa chápem, ale to ze sa vyše týždňa a pol nikto z firmy neozval vyvoláva do budúcna zlu skúsenosť.
- Maly sa s tym hra dookola, Sklada si magnetky podla obrazka aj podla seba, este objednam podobne zo serie:)
páčia sa mi takéto hračky
je to dobrá zábavka pre deti
- Rozvíja tvorivosť a samostatnosť detí ,
Odporúčam produkt pre dieťa ,rozvíja motoriku,tvorivosť, samostatnosť a fantáziu dieťaťa.
- Hravou formou sa dieťa učí
Vyrobok je nebezpecny hlavne pre male deti kvoli malym castiam. Vyrobok nie je vhodny nakolko abeceda nie je slovenska.
- Pekna, kvalitna vecicka.
Veľmi pekné, vyhovoval mi materiál a jeho prevedenie s obrázkom, dobre drží na magnetickej tabuli, dostatočný počet zvieratiek na obmieňanie
Šikovná hra na rozvoj motoriky dítěte. U nás často využívané.
Kvalitne prevedenie a super hračka na rozvoj.
Terč je super, len sme mali trosku problém s umiestnením.
Maximálna spokojnosť
mojho vnuka 6 r. hra okamžite zaujala
Zobrazujem 201 - 220 zo 405 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...21 Ďalšie »