Najnovšie recenzie zo sekcie Magnetky pre deti
- edukativna
- Kvalitne,super
Náš vnúčik sa veľmi potešil tejto magnetickej tabule s abecedou a čísielkama,pretože rád sa učí poznávať čísla i písmená a može si aj niečo nakresliť a to pri tom nemá ešte 2 roky a práve preto sme s kúpou neváhali a urobili sme dobre aj pre veľmi dobrú cenu.Vek je napísaný od 3 rokov,ale i pre mladšie je to náučné.Prekvapilo nás i využitie na kreslenie kriedou aj fixkou.Splnilo to svoj účel.
Tabuľka je super, ale prišla mi poškodená od prepravcu
- Kvalitný výrobok
- Pre deti z Mš ťažká manipulácia s mapou,nakoĺko je z dreva, mohli by dodať vrecko aj na magnetické diely mapy.
- Pekné zvieratká
- Magnetiek je 40, nie 42
dobré magnetky
Je to kompaktné, nezaberá to veľa miesta a má to všetko, čo má mať - dokonca aj stranu na kriedu.
Výborný na učenie pre deti
krásne farebné magnetky
Dá sa postaviť na obidve strany, veľmi pekná hra.
pekné prevedenie výrobku
trocha sklamaním bola pre mňa čierna tabuľa, ktorá je z plastu a nie z natreteného dreva na čierno alebo kovová tabuľa, ale inak je to skvelé, páči sa mi
- mile magnetky
velmi pekne magnetky s ktorymi je kopa zabavy, prilozena sadra nam bola malo :D deckam sa velmi pacia
- deťom sa páči farebnosť písmeniek
- pekné magnetky,verne zobrazujú zvieratká,kupovala som ich vnučkám,radi sa s nimi hrajú.
- Moznost vyuzit predstavivost dietata,hracka ponuka nekonecne variacie,je z kvalitneho materialu,magnetky dobre drzia na predlohe
pekné magnetky , deti sa na ladničke často s nimi hrajú
- Krásne kvalitne magnetky
Magnetky malého bavia sú krásne kvalitne určite odporúčame :-)
Myslela som si ze sa dá rozobrať, ale je pevne spojená gumičkou. Dobrá zábavka do auta napr.
Je to darcek, zatial sme nerozbalovali.
Zobrazujem 101 - 120 zo 404 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...21 Ďalšie »